Me Naiset sivun ylakuva
Me Naiset logo

Me Naisista löydät iloa ja oivalluksia! Lehti tarjoaa sinulle kiinnostavimmat puheenaiheet ja tutustuttaa uusiin ihmisiin – aina hyväntuulisesti, rennosti ja fiksusti.

Me Naisista löydät joka viikko…

Innostavat ihmiset - Me Naiset

Innostavat ihmiset

Haastatteluissa tapaat julkisuuden ykkösnimiä ja tutustut tavallisten ihmisten elämänvalintoihin. Oivallat aina jotain uutta!
Uudet puheenaiheet - Me Naiset

Uudet puheenaiheet

Me Naiset esittelee kiinnostavat näkökulmat maailmaan ja erilaisiin ihmisiin. Löydät tuttuihinkin asioihin yllättäviä näkökulmia.
Hyvinvointia keholle ja mielelle - Me Naiset

Hyvinvointia keholle ja mielelle

Tutkittua tuoretta tietoa niin kehon kuin mielen hyvinvointiin. Inspiroivista vertaistarinoista ja luotettavilta asiantuntijoilta saat uusia ideoita arkeesi.
Tyylin uutuudet ja klassikot - Me Naiset

Tyylin uutuudet ja klassikot

Tee järkevänhintaisia ja ennen kaikkea ihania tyylilöytöjä, jotka sopivat juuri sinulle. Me Naisista löydät uusimmat trendit sekä vastuulliset vaihtoehdot.
Kauneutta koko keholle - Me Naiset

Kauneutta koko keholle

Löydä omat luottotuotteesi kosmetiikkatesteistämme. Tuote- ja hoitovinkkien avulla pidät ihon, vartalon ja hiukset kauniina ja terveinä.
Inspiraatiota kotiin ja maailmalle - Me Naiset

Inspiraatiota kotiin ja maailmalle

Vain parasta kotoilijalle, maailmanmatkaajalle ja kaikille siltä väliltä. Löydät hauskat reissuideat ja näppärät vinkit sisustukseen sekä reseptit trendiherkkuihin.
Digilehdet iPad

1 tilattu lehti = 2 digilehteä

Me Naiset -lehden tilaajana pääset lukemaan Me Naiset -lehden ja toisen valitsemasi aikakauslehden digitaalista näköislehteä tietokoneella, tabletilla ja kännykällä.

Digilehdet.fi-palvelusta löydät esim. näiden lehtien kaikki numerot vuoden 2015 alusta alkaen:

  • Kodin Kuvalehti
  • Glorian ruoka&viini
  • Gloria
  • Glorian Koti

Me Naiset on tarkoitettu juuri sinulle!

Me Naiset -lehden päätoimittaja Katja Sipilä

Katja Sipilä

Päätoimittaja

Mistä on meidän naisten elämä tehty? Ystävyydestä ja rakkaudesta, hauskoista hetkistä ja syvällisistä keskusteluista, elämänilosta ja arjen rososta. Tätä kaikkea Me Naiset tarjoaa sinulle joka viikko – hauskasti ja oivaltavasti.

Me Naiset on hetki omaa aikaa kiireiden ja ulkoapäin tulevien paineiden keskellä. Kanssamme voit rentoutua ja nauttia, kokea iloa ja hyviä fiiliksiä. Me tutustutamme sinut uusiin inspiroiviin naisiin ja viemme maailmoihin, joihin muuten ei olisi pääsyä.

Sivuiltamme saat muodin, kauneuden ja hyvän olon vinkkejä, joiden avulla pidät itsestäsi entistäkin parempaa huolta. Löydät inspiraatiota kodin näppäriin sisustusratkaisuihin, parhaat vinkit reissuille sekä uutta ymmärrystä itseesi ja ihmissuhteisiin.

Me Naiset on inspiroiva lehti, josta saat hyvää mieltä ja uutta energiaa virtaa joka viikko.

Tervetuloa Me Naisten seuraan!

Lukijamme lukevat myös näitä

Tilaa kaikkia Sanoman lehtiä ja digipalveluita yhdestä paikasta

Haluatko nähdä lisää lehtiä? Tutustu ja tilaa itselle tai lahjaksi osoitteessa

BUILD_NUMBER: b6861711bcBUILD_TIME: Thu Jul 18 2024 13:31:30 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)