Suuri Käsityö sivun ylakuva
Suuri Käsityö logo

Suuri Käsityö on Suomen ylivoimaisesti suurin käsityölehti. Tarjoamme joka numerossa ohjeita eri tarpeisiin: nopeita ja helppoja, aloittelijoille ja taitureille. Osaat kyllä!

Mitä Suuri Käsityö -lehti tarjoaa sinulle?

Monipuolisin käsityölehti - Suuri Käsityö

Monipuolisin käsityölehti

Joka numerossa on vähintään 35 ohjetta ompelua, neulontaa ja virkkausta – sekä kaksi kaava-arkkia! Saat siis yli 350 ohjetta joka vuosi.
Ohjeet sopivat kaikille - Suuri Käsityö

Ohjeet sopivat kaikille

Opastamme aloittelijaa ja kannustamme kokeilemaan omia taitoja – osaat kyllä! Tekemistä riittää myös taitureille. Joka numerossa on supersuosittu designerkaava sekä tunnetun sukkasuunnittelijan ohje.
Tilaajana saat enemmän! - Suuri Käsityö

Tilaajana saat enemmän!

Tilaajaetuna saat aina myös rahanarvoisen edun: tilaajalehtesi mukana tulee supersuositun Niina Laitisen sukkaohje, jota ei löydy irtonumeropainoksesta. Tilaajana saat siis aina yhden ohjeen enemmän.
Suositut ompeluhitit - Suuri Käsityö

Suositut ompeluhitit

Teemme ihania arjen käyttövaatteita, joita on paitsi mutkaton käyttää, myös helppo tehdä. Onnistut siis varmasti! Kaavat on suunniteltu niin, että samalla ohjeella voit vain kangasta vaihtamalla tehdä arjestasi myös juhlan.
www.suurikäsityö.fi - Suuri Käsityö

www.suurikäsityö.fi

Nettisivuiltamme näet kaikki lehdessä olevat ohjeet ja löydät opastusvideoita. Seuraa meitä myös Instagramissa – yllätämme arvonnoilla ja täältä näet, mikä on inspiroinut muita käsitöitä rakastavia. Tervetuloa seuraamme!
Digilehdet iPad

1 tilattu lehti = 2 digilehteä

Suuri Käsityö -lehden tilaajana pääset lukemaan Suuri Käsityö -lehden ja toisen valitsemasi aikakauslehden digitaalista näköislehteä tietokoneella, tabletilla ja kännykällä.

Digilehdet.fi-palvelusta löydät esim. näiden lehtien kaikki numerot vuoden 2015 alusta alkaen:

  • Glorian Koti
  • Kodin Kuvalehti
  • ET-lehti
  • Me Naiset
  • Gloria

Mitä lehdestämme on sanottu?

Suuri Käsityö -lehden päätoimittaja Leeni Hoimela

Leeni Hoimela

Päätoimittaja

Suuri Käsityö on onnen asialla, sillä käsillä tekeminen tekee hyvää mielelle. Kun maailma ympärillä on kiireinen ja sähköinen ja asiat abstrakteja, me rauhoitamme ja annamme käsin kosketeltavia onnistumisen kokemuksia.

Olemme on lämmin, kannustava ja auttava. Tiedämme, että meitä on jokaiseen kokoon ja muotoon, ja olemme apuna siinä, että juuri sinä saat tehtyä itsellesi sopivat vaatteet.

Olemme myös vastuullisuuden ytimessä ja pysyvien valintojen puolella kertakäyttökulttuuria vastaan: tiedämme, kuka vaatteen teki, ja siksi pidämme siitä huolta.

Suuri Käsityö antaa oikoreittejä onneen.

Lukijamme lukevat myös näitä

Tilaa kaikkia Sanoman lehtiä ja digipalveluita yhdestä paikasta

Haluatko nähdä lisää lehtiä? Tutustu ja tilaa itselle tai lahjaksi osoitteessa

BUILD_NUMBER: b6861711bcBUILD_TIME: Thu Jul 18 2024 13:31:30 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)