Meidän Perhe sivun ylakuva
Meidän Perhe logo

Meidän Perheestä saat tuoreimman, tutkitun tiedon lapsen kasvusta ja myönteisestä kasvatuksesta, aitoa vertaistukea sekä ratkaisuja perhe-elämän kaikkiin käänteisiin taaperovuosista teini-ikään.

Mitä Meidän Perhe -lehti tarjoaa sinulle?

Perheiden tarinat - Meidän Perhe

Perheiden tarinat

Meidän Perheessä pääset lukemaan erilaisista perheistä ja elämänvalinnoista. Olemme tukenasi niin perhe-elämän iloissa kuin murheissakin – mikään elämässä ei ole meille vierasta.
Ymmärrä lastasi! - Meidän Perhe

Ymmärrä lastasi – ja itseäsi!

Parhaat asiantuntijat kertovat tutkittua tietoa lapsen kehityksestä, terveydestä ja lapsimyönteisestä kasvatuksesta. Ytimessämme on ymmärtää lasta, mutta myös vanhempaa itseään: vahvuuksineen ja heikkouksineen, taustoineen ja tilanteineen.
Tehdään yhdessä - Meidän Perhe

Tehdään yhdessä

Jokaisessa lehdessä on ideoita arkeen ja yhdessä tekemiseen: nopeat arkiruuat, uudenlaiset lastenjuhlat ja lapsiperheen kodin kekseliäät ratkaisut.
Parisuhde - Meidän Perhe

Parisuhde

Meidän Perheessä haluamme, että myös vanhemmat voivat hyvin. Suoraa puhetta ruuhkavuosista ja ratkaisuja parisuhteen hyvinvointiin.
Lahja vain tilaajille - Meidän Perhe

Tilaajalle enemmän

Tilaajana saat jokaisen Meidän Perheen välissä lahjan lapselle: suosituissa ja kehittävissä puuhaliitteissä riittää tekemistä perheen pienimmille. Tilaajana voit myös lukea toista Sanoman aikakauslehteä Digilehdet-palvelussa.
Digilehdet iPad

1 tilattu lehti = 2 digilehteä

Meidän Perhe -lehden tilaajana pääset lukemaan Meidän Perhe -lehden ja toisen valitsemasi aikakauslehden digitaalista näköislehteä tietokoneella, tabletilla ja kännykällä.

Digilehdet.fi-palvelusta löydät esim. näiden lehtien kaikki numerot vuoden 2015 alusta alkaen:

  • Kodin Kuvalehti
  • Tiede
  • Hyvä terveys
  • Me Naiset

Mitä lehdestämme on sanottu?

Mies

Teija

Meidän Perhe -lehden lukija

Lehti oli taas kokonaisuudessaan elämänmyönteinen ja maanläheinen. Pääkirjoitusta myöten ajatuksia herättelevä paketti.

Kiitos myös kettunaamarista! Kiva, että lehdessä on huomioitu myös lapset.

Nainen

Mira

Meidän Perhe -lehden lukija

Jutussa lapsen uhmakkuudesta käsiteltiin juuri sitä, minkä kanssa meidän perheessä kamppaillaan nyt. Sain uutta perspektiiviä asiaan ja apukeinoja sen kohtaamiseen.

Luin jutusta otteita myös miehelleni. Hänkin oppi ymmärtämään uudella tavalla lapsen uhmaa, ja kuinka sitä voi lähestyä.

Nainen

Sanna

Meidän Perhe -lehden lukija

Taas, kuten aina Meidän Perheessä, oli minulle ajankohtaista asiaa. Meillä kun on 10-, 8- ja 4-vuotiaat lapset, niin yhdellä on esiteinivaihe, toisella tasaisempi koululaisvaihe ja kolmannella leikki- ja uhmavaihe.

Lähestulkoon kaikista jutuista voi repiä jotain vertaistukea, apua ja iloa, kun aihe on jonkun lapsen näkökulmasta tuttu!

Nainen

Miira

Meidän Perhe -lehden lukija

Pääkirjoitus oli täyden kympin arvoinen! Liian usein illat menevät väsyneenä siihen, että mietimme lähes kilpaa, mikä oli tylsää päivässä, miksi väsyttää ja miksi päivä ei mennyt ihan nappiin.

Koko viisihenkinen perheemme ottaa ehdottomasti uudeksi iltarutiiniksi sen pääkirjoituksessa kerrotun idean, että jokainen perheen-jäsen kertoo viisi kivointa asiaa päivässä. Ja kyllä, myös varhaisteini lähti tähän rutiiniin mukaan. Kiitos!

Lukijamme lukevat myös näitä

Tilaa kaikkia Sanoman lehtiä ja digipalveluita yhdestä paikasta

Haluatko nähdä lisää lehtiä? Tutustu ja tilaa itselle tai lahjaksi osoitteessa

BUILD_NUMBER: 609BUILD_TIME: Tue Nov 24 2020 15:28:25 GMT+0200 (EET)