Lasten Oma Satukirjasto sivun ylakuva
Lasten Oma Satukirjasto logo

Lasten Oma Satukirjasto on digitaalinen lastenkirjapalvelu, jossa on Suomen laajin valikoima satuja.

Mitä Lasten Oma Satukirjasto tarjoaa sinulle?

Lasten suosikkihahmoja - Lasten Oma Satukirjasto

Lasten suosikkihahmoja

Tarinoissa seikkailevat lasten suosikkihahmot, kuten Muumit, Angry Birds, Onni-poika, Pupu Tupuna, Frozen, Autot, My Little Pony sekä Disneyn klassikot. Mukana on myös kouluikäisten suosikkeja, kuten Lasse-Maijan etsivätoimisto, Mörkövahti ja Supermarsu.
Ääneen luettuja satuja - Lasten Oma Satukirjasto

Ääneen luettuja satuja

Suurin osa kirjoista on ääneen luettuja. Lukijoina toimivat suomalaiset näyttelijät, kuten Ella Pyhältö, Markus Bäckman, Puntti Valtonen, Antti LJ Pääkkönen ja Yasmine Yamajako.
Monipuolinen valikoima - Lasten Oma Satukirjasto

Monipuolinen valikoima

Satukirjastossa on kirjoja eri-ikäisille lapsille ja erilaisiin lukuhetkiin. Mukana on niin vauvojen kirjoja, lyhyitä iltasatuja, lastenromaaneja, sarjakuvia, uutuuselokuvien tarinoita kuin perinteisiä klassikkosatujakin. Lapsille suunnatut tietokirjat innostavat luontoretkille, ja helppolukuiset romaanit ja aapiset kannustavat lukemaan oppimisessa. Myös vuodenajat, juhlapyhät ja ajankohtaiset teemat huomioidaan tarjonnassa.
Turvallinen sisältö - Lasten Oma Satukirjasto

Turvallinen sisältö

Vanhempi voi jättää lapsen huoletta tarinoiden pariin, sillä kaikki sisältö on turvallista ja ammattilaisten valitsemaa.
Mukanasi kaikkialla - Lasten Oma Satukirjasto

Mukanasi kaikkialla

Satukirjasto viihdyttää niin kotona kuin matkoilla. Tarvitset vain nettiyhteyden ja tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen.
Helppo käyttää - Lasten Oma Satukirjasto

Helppo käyttää

Pienikin lapsi löytää omat suosikkinsa kätevästi hahmokuvien ja erilaisten teemojen avulla. Lue kaikki Autot-kirjat tai tutustu kotimaisten kirjojen valikoimaan!
Lasten Oma Satukirjasto

Lukemista matkalle

Jos olet ladannut sovelluskaupasta Satukirjaston sovelluksen, voit ladata kirjoja myös offline-tilaan laitteellesi.

Voit ladata jopa 5 kirjaa luettavaksi esimerkiksi lentokoneessa tai automatkoilla, kun internetyhteyttä ei ole tai se on hidas.

Palvelua voi käyttää kolme henkilöä samoilla käyttäjätunnuksilla yhtä aikaa.

Mitä Satukirjastosta on sanottu?

Lasten Oman Satukirjaston toimituspäällikkö Viia Viitanen

Viia Viitanen

Toimituspäällikkö

Satukirjastossa julkaistaan joka viikko uutta luettavaa ja kuunneltavaa 0–9-vuotiaille tytöille ja pojille. Digitaalisina lasten rakastamat sadut kulkevat helposti mukana kaikkialle – automatkoille, mökille tai mummolaan. Satukirjastoa on niin helppo käyttää, että lapset löytävät suosikkisatunsa sieltä tarvittaessa itsenäisestikin. Satujen lumoava maailma on vain sormenheilautuksen päässä!

Voisit pitää myös näistä

Tilaa kaikkia Sanoman lehtiä ja digipalveluita yhdestä paikasta

Haluatko nähdä lisää lehtiä? Tutustu ja tilaa itselle tai lahjaksi osoitteessa