ET Terveys -lehden sivun ylakuva
ET Terveys -lehti logo

ET Terveys on 55+ suomalaisen terveydestä ja sen vaalimisesta kertova lehti, joka kannustaa ja neuvoo henkilökohtaisen valmentajan tavoin.

Mitä ET Terveys tarjoaa sinulle?

Terveys - ET Terveys

Terveys

Pysyt ajan tasalla uusimmista terveysuutisista. Lue ja inspiroidu vahvoista vertaistarinoista, tiedä enemmän ja saat vinkkejä sekä omaan että läheisesi terveyden vaalimiseen - sekä mielen että kehon parempaan oloon.
Ruoka ja matkailu - ET Terveys

Ruoka ja terveellisemmät elintavat

Saat hyödyllistä tietoa ravitsemuksesta ja pienistä elämänmuutoksista, joiden avulla voit paremmin ja saat energiaa arkeen. Saat myös liikuntavinkkejä, joiden avulla sekä kehosi että mielesi virkistyy.
Omalääkäri - ET Terveys

Omalääkäri

ET:n Omalääkäri Risto Laitila vastaa lukijoiden kysymyksiin sekä lehdessä että verkossa etlehti.fi. Lisäksi ravitsemus- ja seksuaaliterapeutit vastaavat lukijoita askarruttaviin kysymyksiin. Monipuolisuus on ET Terveyden vahvuus, ja keskitymme nimenomaan 55+ ikäisten terveyteen ja hyvään oloon.
Digilehdet iPad

1 tilattu lehti = 2 digilehteä

ET Terveys -lehden tilaajana pääset lukemaan ET Terveys -lehden ja toisen valitsemasi aikakauslehden digitaalista näköislehteä tietokoneella, tabletilla ja kännykällä.

Digilehdet.fi-palvelusta löydät esim. näiden lehtien kaikki numerot vuoden 2015 alusta alkaen:

  • ET
  • Kodin Kuvalehti
  • Gloria
  • Gloria ruoka&viini

Mitä lehdestämme on sanottu?

ET Terveys -lehden päätoimittaja Päivi Virkkunen

Päivi Virkkunen

Päätoimittaja

Vertaistuki, kokemukset ja omalääkäripalvelu auttavat sinua ja läheisiäsi jaksamaan terveenä ja hyvinvoivana. Lue ja inspiroidu vahvoista selviytymistarinoista tai nappaa oma ohjaaja -osiosta itsellesi sopivat vinkit ja ohjeet. Liikunta ja terveellisemmät elämäntavat antavat energiaa ja auttavat jaksamisessa. Ota ET Terveys avuksi ja iloksi!

Lukijamme lukevat myös näitä

Tilaa kaikkia Sanoman lehtiä ja digipalveluita yhdestä paikasta

Haluatko nähdä lisää lehtiä? Tutustu ja tilaa itselle tai lahjaksi osoitteessa

BUILD_NUMBER: b6861711bcBUILD_TIME: Thu Jul 18 2024 13:31:30 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)