DuckTales sivun ylakuva
DuckTales-logo

DuckTales on Ankkalinnan hurjin lehti täynnä seikkailuja ja supersankareita!

Mitä DuckTales tarjoaa sinulle?

Tv:stä tuttua sarjakuvaa - DuckTales

Tv:stä tuttua sarjakuvaa

Kerran kuussa ilmestyvän lehden jännittävät DuckTales-sarjakuvat ovat tv:stä tutun animaatiosarjan pohjalta tehtyjä itsenäisiä tarinoita.
Seikkailuja ja fantasiaa - DuckTales

Seikkailuja ja fantasiaa

Satasivuisessa lehdessä on monipuolisia, pitkiä seikkailutarinoita niin Ankoilta kuin Hiiriltäkin sekä hurjia fantasiaseikkailuja kaikkein kovahermoisimmille!
Urheilusarjojen aatelia - DuckTales

Urheilusarjojen aatelia

Koripalloa, jalkapalloa, tennistä, miekkailua ja uintia – DuckTales-lehdestä löydät vauhdikkaiden urheilusarjisten parhaimmiston.
Vain uusia tarinoita - DuckTales

Vain uusia tarinoita

DuckTales-lehti sisältää ainoastaan uusia, ennen julkaisemattomia sarjoja, joten vanhoihin klassikoihin et lehden sivuilla törmää.
Taikaviitta-takuu - DuckTales

Taikaviitta-takuu

Taikaviitta esiintyy lehden jokaisessa numerossa, ja myös muut Ankkalinnan supersankarit Superhessusta Viitattareen ovat lehden vakiovieraita.
Harvinaisia hahmoja - DuckTales

Harvinaisia hahmoja

Lehden hahmogalleriaan kuuluvat myös harvemmin nähnyt sankarit, kuten Mustakaapu, Parta-Jussi ja Akun pähkähullu serkku Into Ankka.
DuckTales-lehti

Janoatko lisätietoa?

Haluatko tietää lisää DuckTalesin huikeista hahmoista? Käy lukemassa Tepan, Heimo Huiman ja muiden suosikkihahmojen esittelyt täällä! Samalla voit testata, mikä DuckTales-hahmo itse olet.

Mitä lehdestämme on sanottu?

DuckTales-lehden päätoimittaja Aki Hyyppä

Aki Hyyppä

Päätoimittaja

DuckTales on supersuositun Ankronikka-animaatiosarjan upouusi tuotantokausi, jonka pohjalta on samalla tinkimättömällä tyylillä tehty sarjaa ryydittäviä, huimia sarjakuvaseikkailuja.

Tarinankerronnallisesti uusi DuckTales on reilusti seikkailullisempi ja jännittävämpi kuin edeltäjänsä – onhan juonenkäänteisiin haettu inspiraatiota itse ankkamaestro Carl Barksin tuotannon helmistä! Monet Ankronikasta tutut hahmot ovat edelleen mukana, mutta joukkoon mahtuu useita uusia, yllättäviäkin tuttavuuksia.

Piirrostyyliltään uusi DuckTales on moderneinta sarjakuvaa, mitä Ankkalinnasta on koskaan nähty!

Voisit pitää myös näistä

Tilaa kaikkia Sanoman lehtiä ja digipalveluita yhdestä paikasta

Haluatko nähdä lisää lehtiä? Tutustu ja tilaa itselle tai lahjaksi osoitteessa