Cosmopolitan sivun ylakuva
Cosmopolitan logo

Cosmopolitan on asennetta, trendejä ja vahvoja naisia. Cosmo puhuu avoimesti kaikista nuorten naisten elämään liittyvistä aiheista.

Mitä Cosmopolitan-lehti tarjoaa sinulle?

Uusimmat trendit - Cosmopolitan

Uusimmat trendit ja vinkit

Cosmo jaaka ajankohtaiset muoti- ja trendiraportit. Cosmo kertoo miehistä ja urasta sekä jakaa parhaimmat vinkit hyvinvoinnista ja treenaamisesta. Unohtamatta tietenkään kuumimpia juttuja maailmantähdistä ja kiinnostavimmista viihdeilmiöistä.
Ihmissuhteet - Cosmopolitan

Hyvin suhteellista

Cosmo käsittelee elämäsi tärkeimpiä suhteita laajemmin kuin mikään muu lehti. Oli kyse sitten parisuhteesta, parhaasta ystävästäsi, perheestäsi tai tyttöporukasta. Saat asiantuntevia neuvoja ja testejä, luet muiden lukijoiden kokemuksia.
Parasta kauneutta - Cosmopolitan

Parasta kauneutta

Kauneustoimittajamme tiimeineen auttaa sinua valitsemaan oikeat kauneustuotteet, kertoo uusimmat meikki- ja hiustrendit ja näyttää, kuinka saat lookit toimimaan.
Fashion is our passion - Cosmopolitan

Fashion is our passion

Catwalkit, nettikaupat ja muotiblogit pursuavat toinen toistaan trendikkäimpiä juttuja. Cosmon muotitiimi valitsee sinulle parhaat päältä ja kertoo kuinka löydät oman tyylisi.
Body Love - Cosmopolitan

Body Love

Haluatko löytää uuden lajin tai kokeilla suosittuja vihersmoothieta? Cosmosta löydät vinkit ja reseptit. tärkeintä on, että rakastat itseäsi juuri sellaisena kuin olet.
Digilehdet iPad

1 tilattu lehti = 15 digilehteä

Cosmopolitan-lehden tilaajana pääset lukemaan yhteensä 15 digitaalista aikakauslehteä tietokoneella, tabletilla ja kännykällä.

Digilehdet.fi-palvelusta löydät esim. näiden lehtien kaikki numerot vuoden 2015 alusta alkaen:

  • SPORT
  • Me Naiset
  • Gloria
  • Tiede
  • Glorian Koti

Mitä lehdestämme on sanottu?

Cosmopolitan-lehden päätoimittaja Stina Mäntyniemi

Stina Mäntyniemi

Päätoimittaja

Cosmo kertoo aidosti ja hauskasti asioista, joista muut vaikenevat. Cosmo on nuoren naisen paras ystävä.

Lehden ytimessä ovat vahvat naiset ja I can have it all -asenne. Cosmo kannustaa pyrkimään kohti unelmiaan ja tarjoaa matkan varrelle vertaistukea ja vinkkejä.

Cosmopolitan on läsnä kaikissa suosikki-kanavissa: verkossa, Facebookissa, Instragramissa ja Snapchatissä, Periscopessa, lehtenä, blogeina, kuvina, äänenä ja videoina.

Cosmon avulla pysyt ajan tasalla!

Lukijamme lukevat myös näitä

Tilaa kaikkia Sanoman lehtiä ja digipalveluita yhdestä paikasta

Haluatko nähdä lisää lehtiä? Tutustu ja tilaa itselle tai lahjaksi osoitteessa