Aku Ankka Juniori sivun ylakuva
Aku Ankka Juniori logo

Aku Ankka Juniori on hauskan oppimisen kokonaisuus 3–8-vuotiaille lapsille. Tuotepakettiin kuuluvat lehti ja erilliset puuhaliitteet.

Mitä Aku Ankka Juniori tarjoaa sinulle?

Lehti kerran kuussa - Aku Ankka Juniori

Lehti kerran kuussa

Kerran kuussa kotiin saapuva lehti sisältää riemukasta sarjakuvaa ja innostavia puuhatehtäviä, jotka ohjaavat kynänkäyttöön, kirjoittamisen ja lukemisen opetteluun sekä numeroiden maailmaan.
Iloista sarjakuvaa - Aku Ankka Juniori

Iloista sarjakuvaa

Lehden sarjistarinat ovat napakan lyhyitä mutta kieleltään yhtä rikkaita kuin Aku Ankassa. Sarjakuvat toimivat mainiona ensiaskelena lukuharrastuksen pariin.
Monipuolinen digipalvelu - Aku Ankka Juniori

Erilliset puuhaliitteet ja jättijuliste

Kaksi kertaa vuodessa ilmestyvät 24-sivuiset puuhaliitteet sisältävät runsaasti iloista tekemistä kannesta kanteen. Mukana myös lyhyitä sarjakuvia, kuten dekkaripähkinöitä. Kerran vuodessa ilmestyy myös jättijuliste!
Hauskaa oppimista - Aku Ankka Juniori

Hauskaa oppimista

Lehden ja puuhaliitteiden opetukselliset tehtävät on suunniteltu esiopetuksen ammattilaisten kanssa. Lapsi oppii huomaamattaan tärkeitä taitoja, kuten lukemista, laskemista ja päättelyä.

Mitä Aku Ankka Juniorista on sanottu?

Aku Ankka Juniori -lehden päätoimittaja Aki Hyyppä

Aki Hyyppä

Päätoimittaja

Aku Ankka Juniori tarjoaa riemukasta luettavaa ja puuhaa perheen pienimmille. Lapsi saa kotiin ikioman lehden, ja erillisten puuhaliitteiden muodossa hän saa lisää ratkaistavia puuhatehtäviä, jotka tukevat tärkeiden taitojen oppimista.

Tutkimuksen mukaan yli 40 % suomalaisista oppii lukemaan Aku Ankka kädessään. Aku Ankka Juniori on tehty juuri lukemaan oppimisen avuksi. Juniorin kieli on rikasta ja hauskaa, ja lapsen sanavarasto karttuu kuin leikiten. Osa lehden sarjakuvista on tavutettu ja kirjoitettu isoin kirjaimin.

Voisit pitää myös näistä

Tilaa kaikkia Sanoman lehtiä ja digipalveluita yhdestä paikasta

Haluatko nähdä lisää lehtiä? Tutustu ja tilaa itselle tai lahjaksi osoitteessa

BUILD_NUMBER: b6861711bcBUILD_TIME: Thu Jul 18 2024 13:31:30 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)